SVENSKA

Smidiga processer – sänkta kostnader

På Workforce Logiq hjälper vi företag att optimera inköp och hantera konsulter på ett strukturerat, strategiskt och kostnadseffektivt sätt. Vårt system för Predictive Workforce Management℠ innefattar bland annat data-analyser och rådgivning från våra experter, en vinnande kombination som hjälper er att fatta välgrundade konsultinköpssbeslut snabbare.

Med stor erfarenhet och prisbelönta lösningar är vi ledande inom Norden när det kommer till konsultförmedling, och vi har de verktyg som behövs för att snabbt förmedla och hantera rätt kompetens till rätt plats och samtidigt minska era kostnader för konsultinköpet.

Vi sitter på Nordens största leverantörsnätverk och våra konsultinköpare stöttar idag organisationer över hela regionen. Med en beprövad metodik som innefattar ett nära samarbete med både kunder och leverantörer under hela processen kan vi erbjuda en helhetslösning för konsultinköp.

Lokal kunskap – globala muskler

Workforce Logiq levererar tjänster i nästan 50 länder och vi har gedigen erfarenhet när det kommer till att skapa effektiv hantering av er kompetensförsörjning.

Vi har kontor i Nordamerika, Asien, Europa, Mellanöstern och Afrika. Så oavsett var i världen du befinner dig är du aldrig mer än ett samtal bort från våra världsledande Workforce Management-experter.

Läs mer om Workforce Logiq Global här.Jesper Molin
Managing Director,
Nordics

Läs mer om våra lösningar

Jesper Molin är ansvarig för vår Nordiska verksamhet och ytterst ansvarig för leveransen mot våra kunder. Jesper finns på vårt europeiska huvudkontor i Stockholm och har över 15 års erfarenhet av konsultinköp och strategisk utveckling.

WORKFORCE LOGIQ NORDEN I SIFFROR


  • Nordiskt huvudkontor i Stockholm, med filialer i Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors
  • Omsättning 8.2 Miljarder SEK
  • 35 kunder, mestadels MSP inkluderat VMS (inköpssystem)
  • Nordens största leverantörsnätverk av stora och små konsultbolag
  • 78 medarbetare med fokus på inköp och rådgivning till kunder över hela Norden
  • Fler än 8000 konsultuppdrag årligen